Tennisbane ved Jegertunet

Aktiviteter

Øysang

Tomtene ligger fra 2-5 minutts gange fra Jegertunet Feriesenter som vanligvis er åpent fra sankthans til midten av august, men det er også åpent i enkelte helger og andre ferier. Foruten å tilby overnatting driver også Jegertunet Feriesenter en liten restaurant med bar samt interiørbutikk. Her er det også et stort fint utendørs svømmebasseng og tennisbaner.

Øysang har flott turterreng med gode fiskemuligheter både i sjøen og ferskvann. En kort 10 minutters spasertur fra hytta er det en sandstrand med bademuligheter i sjø. Det er også flotte bademuligheter i Skarvann i kort avstand fra hyttetomtene. På Røysland gård kan en leie kano og islandshest.

Aktiviteter

Risør

For å komme til Risør sentrum kan man fra Øysang enten kjøre egen bil (35 minutt), båt eller ferje (24 minutt). Øysang ferja er en turistattraksjon i seg selv. Den ble bygget i 1950 og er Norges eldste treferje, fortsatt i daglig drift.

I Risør er det flere aktivitetsmuligheter og VisitNorway anbefaler følgende topp ti liste. i tillegg mener vi at Risør akvarium er vel verd ett besøk.

Aktiviteter

Portør

Portør er en del av Jomfruland nasjonalpark ligger 14 kilometer og omkring 20 minutters kjøretur eller en 50 minutters sykkeltur fra hyttefeltet. Her finnes dagligvarebutikk.

Aktiviteter

Kragerø

Kragerø Golfklubb på Stabbestad i Kragerø ligger 25 minutts kjøring fra Øysang. Her tilbys en av Norges fineste 18 hulls golfbaner. På samme sted, Kragerø Resort er det også muligheter for bading, tennis, sandvolleyball, minigolf, kajakkpadling og spabehandling

Aktiviteter

Dyreparker/Akvarium

Nærmeste dyrepark er Den Lille Dyreparken som ligger ved E18, like ved avkjøringen til Øysang og en liten halvtimes kjøring fra Øysang. Kristiansand Dyrepark ligger 1,5 times kjøring fra Øysang. I Risør by ligger Sørlandets eneste saltvannsakvarium, Risør Akvarium.

Aktiviteter

Ski

På vinterstid er det muligheter for langrenn i lysløyper på Søndeled. Søndeled ligger 20 minutters kjøring fra hytteområdet. I Søndeled finnes også dagligvarebutikk.