Skriv til oss

Kontakt

Risør Tomteutvikling AS ble etablert i 1997 da tomteområdet på Øysang ble kjøpt.

Les mer

Reguleringsbestemmelser

Reguleringsbestemmelser

Se egne pdf dokumenter.

Les mer

Utleiemuligheter

Utleiemuligheter

Det er bygget flere hytter i området hvor eier leier hytta ut i perioder.Det er forstått at leieinntektene varier, men kan komme opp mot 80.000,- per år.Hytteservice Risør er behjelpelige med utvask og klargjøring av hyttene dersom en ikke ønsker å gjøre slik selv.

Les mer

Båtutleie

For de som elsker båtlivet!

For mange, men ikke alle, er det viktig å ha mulighet for å bruke båt når en har fri. Følgende mulige løsninger eksisterer;

Les mer

Tips til hva du kan gjøre

Aktiviteter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam aliquid commodi doloremque fugiat itaque iure magnam nihil suscipit unde voluptatibus. Accusantium, architecto dolores doloribus fuga mollitia nam pariatur quis voluptate.

Les mer

Hyttebilder

Hyttebilder

Bildene viser hytter tegnet av flere ulike firma og arkitekter og er kun ment som ideer til hva man selv kan bygge innenfor de reguleringsbestemmelsene som finnes på feltet.Det er tillatt med grunnflate på inntil 44 m2, det kan bygges i 2 etasjer, Hyttene skal ha tak-terrasse som kan tilsvare arealet over hele 2. etasje, det er tillatt å oppføre en utvendig bod på inntil 6 m2. Det er også anledning til å bygge en terrasse på plan med 1. etasje på inntil 20 m2.

Les mer